MASSAGES:

Massage: een cadeau voor jezelf...

We leven in een drukke tijd. Massage is een mooie manier om aan het dagelijkse, vaak stressvolle ritme te ontkomen. Een pauze in het normale ritme van alledag, die zorgt dat je even 'een pas op de plaats' maakt, en diep ademhaalt. Massage geeft je een moment van rust en kalmte waardoor je heerlijk kunt ontspannen; een cadeau voor jezelf!

...en voor je gezondheid

Massage stimuleert de bloedcirculatie in je lichaam en zorgt daardoor voor een snellere afvoer van overtollige gifstoffen. Een weldadig effect voor pijnlijke of vermoeide spieren. Wanneer je jezelf regelmatig laat masseren, zal het positieve effect steeds meer merkbaar worden: je spieren worden losser, je houding verandert; kortom, je zit lekkerder in je vel!

Massage geeft je een gevoel van fysiek en mentaal welzijn. Op den duur zul je jezelf steeds gezonder gaan voelen.


SPORTMASSAGE EN BLESSUREPREVENTIE:

Iedereen die sport wil zich graag fit voelen en fit zijn.
Helaas komt het vaak voor dat er blessures en overbelastingsklachten ontstaan die het onmogelijk maken om lekker te kunnen sporten. Een goede begeleiding van de sporter is hierin erg belangrijk, van een goed opgebouwde training tot het goed verzorgen van je lichaam.
Lees meer....ONTSPANNINGSMASSAGE:

Deze vorm van massage is simpelweg een weldadige communicatie tussen de handen van de masseur en het lichaam van de gemasseerde, met als doel lichaam en geest in balans te brengen.
In deze tijd zitten veel mensen achter de computer en werken vaak onder hoge prestatieverwachtingen van zichzelf en hun omgeving.
Lees meer....ZWANGERSCHAPSMASSAGE:

Hetgeen zeker niet mocht ontbreken binnen mijn praktijk was een aanvullingscursus zwangerschapsmassage. Aangezien ik in het verleden een aantal jaren als kraamverzorgster heb gewerkt ligt mijn hart hier zeker nog steeds.
Lees meer....RUGPIJNMASSAGE:

Rugpijn is een veel voorkomende pijnklacht, zeker bij de druk bezette mens van tegenwoordig met veel stress en relatief weinig beweging. Rugmassage kan tot vermindering van rugpijn leiden. Ontspannende rugmassage kan tussentijds vermindering van pijn geven en aangenaam zijn.
Rugpijn bevindt zich vaak bovenin bij schouders en bij de nek of juist onderaan de rug, de zogenoemde lage rugklachten.
Lees meer....HOOFDPIJNMASSAGE:

Hoofdpijnmassage of eigenlijk Anti-hoofdpijnmassage zorgt voor directe ontspanning en verlichting bij hoofdpijn.
De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt. Ook de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.
Lees meer....HOTSTONEMASSAGE:

Hotstone massage therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en kan je nadien veel energie geven. Na een legging van de hotstones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.
Lees meer....